Over ons

OVER ONS

Wij, Ilse en Niek, zijn gepassioneerd door geschiedenis. We baten al sinds 2008 voltijds het Hooge Crater Museum uit dat is uitgegroeid tot het beste private WOI- museum. Vanuit die optiek zijn we ook bezig met de wederopbouw en de rijke geschiedenis rond het Hooge en Bellewaerde.

We kochten deze landelijke 2-woonst in 2015, en meteen zagen we de grote troeven van deze unieke woning; Rust, mooi uitzicht, en een grote tuin. Gelegen in een doodlopende straat en 600 meter van de openbare weg.

De woning zelf was door zijn ruime omvang ideaal als grote vakantiewoning. Na veel bloed, zweet en tranen was deze grondige renovatie voltooid in Juli 2016, en klaar om onze eerste gasten te ontvangen. Het vele sanitair, de 9 kamers, en de smaakvolle inrichting, zorgen ervoor dat je bij aankomst direct een thuisgevoel beleefd. Wij staken er ons hart en ziel in, en hopen dat jullie dit ook zo mogen beleven.

Jaar na jaar blijven we investeren én renoveren. De paardenstallen werden omgevormd tot een gezellige speelschuur, en in de tuin gaan we volop voor speelnatuur, klimbomen, sneukelstraatjes, en een tuin waar kinderen kunnen ravotten, en nog eens echt kind zijn. Niek toont je met veel plezier zijn Suffolk schapen, en Dexter koeien. Met de eendjes aan de achterdeur is het plattelandsleven nooit veraf. Wij, Ilse en Niek staan tijdens jullie verblijf altijd paraat om te helpen waar nodig! En kom ons zeker eens opzoeken in ons Hooge Crater museum. Of liever een streekbiertje in ons themacafé? Altijd welkom!

En tot gauw in Cottage de Vinck!

Vele groetjes Ilse en Niek