Nieuws

Nieuw: biologisch verwarmd zwembad


Nieuw vanaf 2024: is ons biologisch verwarmd zwembad. Deze is in gebruik van begin april tot eind september. Het volautomatisch hydrolysesysteem zorgt voor een aangenaam zacht zwemwater zonder chloor en 100% biologisch.

Het zwembad is afgesloten met een rolluik en met een extra poortje zodat de kinderen veilig kunnen buitenspelen.

Duurzaamheid ism de Provincie West-Vlaanderen


Deze vakantiewoning is dankzij de steun van de Procincie West-Vlaanderen klaar voor de toekomst.100% groene stroom dankzij de zonnepanelen en grote thuisbatterij. Alle afvalwater wordt gezuiverd en herbruikt dankzij de eigen zuiveringsinstallatie op het domein. Met deze inspanningen willen we onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk maken, en jullie toch laten genieten van een deugdoende vakantie in de mooie Westthoek.

Met steun van de Provincie West-Vlaanderen.

Storytelling walk 'the Baron of Bellewaerde'


Op aanvraag, en vertrekken vanuit de vakantiewoning

OF iedere eerste zaterdag van de maand om 10u.

Over het pionierswerk van Gaston de Vinck heeft de vzw Bellewaerts een wandeling ontwikkeld waarin de wederopbouw van de verwoeste streek wordt verteld met een centrale rol voor de terugkeer van de familie de Vinck. Met brieven, getuigenissen en foto’s uit het familiearchief in de hand neemt een vertelgids je mee langs de overgebleven relicten rond Hooge en Bellewaerde. En die zijn niet min: we kunnen nog een stuk van het verwoeste landschap herkennen en het heropgebouwde kasteel van de baron bewonderen. Maar het hoogtepunt van de wandeling is toch de betonnen noodwoning van de baron, de enige van het type Jouret & Speltincx dat in Vlaanderen nog te zien is.

 Reservatie verplicht; info@hoogecrater.com - 75 euro (duur +-2,5u)

 

NIEUW: Bellewaerde Aquapark


Bellewaerde Aquapark, da’s een spetterend avontuur voor jong en oud. Kom tot rust in een natuurlijke oase van groen en glijd met het hele gezin van de ene waterattractie naar de andere. Zo genieten ouders en kinderen samen van een unieke ervaring in een glijbaan voor de hele familie! 

Op wandelafstand van Cottage de Vinck! Vraag naar je kortingsbonnen. Open vanaf 1/07/2019

Q-LABEL voor Cottage de Vinck!


Wij, Niek en Ilse zijn vorig jaar ingestapt in een uniek traject begeleid door Westtoer, om het niveau van de dienstverlening en kwaliteit van onze 4-sterren vakantiewoning nog te verhogen. Na enkele cursussen, de goedkeuring van het kwaliteitsdossier door een deskundige jury, en een bezoek van een 'mystery guest' behaalden we het felbegeerde kwaliteitslabel. Voor meer informatie kan je terecht op www.q-label.be, en de trotse eigenaars van zo'n label kan je herkennen aan het bordje met een grote Q. Allen welkom! Groetjes Ilse en Niek

4 sterren vakantiewoning!


Cottage de Vinck is beloond voor zijn kwaliteit, brandveiligheid, accomodatie én luxe. We kregen van 'Departement Toeritische vergunningen' voor onze vergunde vakantiewoning 4 sterren toegewezen! Check vlug onze beschikbaarheid en geniet van een mooie deugdoende vakantie in de rustige Westhoek.

Mooie wandelroutes vlakbij!


Vanuit de vakantiewoning kan je direct starten met mooie wandelroutes door de bossen en natuur van Zillebeke. Stel zelf je wandelroute én afstand samen op www.wandelknooppunt.be/routeplanner

Vanuit instappunt Oost, gelegen aan Hooge Crater museum starten er ook 3 kleinere wandelingen, op zoek naar de laatste getuigen van de Groote Oorlog! 

Natuur, ontspanning, rust, kortom alle troeven voor een leuke vakantie in de Westhoek!